Cukromer 0-20
Našli sme na Heureka.sk
Nájdených 84 záznamov (zobrazujem 1 až 20)
Cena vrátane DPH
|
|||
Cukromer 0-20,sklo,dl.24cmCukromer na kvas so stupnicou 0 - 20% |
7,03 € |
||
CUKROMER 0-20 SKLO DL.23 CMCukromer STN 25 7619, kvasomer 0-20% |
7,99 € |
||
Nohel Garden Cukromer 0-20%Cukromer slúži na meranie zvyškového cukru v kvase. Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Dĺžka: 128 mm. |
11,40 € |
||
Cukromer 0-20%Cukromer slúži na meranie zvyškového cukru v kvase. |
9,70 € |
||
Cukromer 0-20 sklo dl. 23 cmsklenený, stupnica od 0 po 20, dĺžka 23 cm, udáva obsah cukru pri kvasení ovocia, kvasená tekutina sa sleduje a potom nasledne spracuje v liehovare |
7,65 € |
||
Cukromer 0-20,sklo,dl.24cmCukromer 0-20,sklo,dl.24cm |
6,49 € |
||
Cukromer 0-20% (0-30%), :0,2% 37 cmcukromer sklenený, dĺžka 37 cm, rozsah stupnice 0%-20%,. dielik 0,2%, meria hmotnostné % sacharózy vo vodnom roztoku - pri 20°C |
7,07 € |
||
Cukromer 0-20% bez teplomeruPivovarský cukromer na meranie mladiny rozsah 0-20%. variant cukromeru bez teplomera Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Tekutinu nalejeme do odmeneného valca, ktorý by mal byť vyšší ako cukromer. Cukromer vložíme do meranej kvapaliny aby sa voľne ohyboval, po upokojení vid... |
16,98 € |
||
Cukromer 0-20,sklo,dl.24cmCukromer sa používa na stanovenie množstva zvyškového cukru v mušte v hmotnostných percentách. Počas kvasenia sa podiel kvasných cukrov v kvase s teplotou znižuje a je potrebné stanoviť optimálny čas kvasenia, ktorý charakterizuje hodnota zvyškového cukru 4 až 5 %. Používa sa na zistenie cukornatost... |
6,90 € |
||
Cukromer 0-20 sklo dl. 23 cmsklenený, stupnica od 0 po 20, dĺžka 23 cm, udáva obsah cukru pri kvasení ovocia |
7,30 € |
||
Cukromer 0-20% (0-30%), :0,2% 37 cmcukromer sklenený dĺžka 37 cm rozsah stupnice 0%-20% dielik 0,2% meria hmotnostné % sacharózy vo vodnom roztoku - pri 20°C |
6,80 € |
||
Cukromer 0-20%\nPopis:Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr:délka: 355 mm\n |
12,19 € |
||
Cukromer 0-20% (0-30%), :0,2% 37 cm WW |
7,70 € |
||
Cukromer 0-20 sklo dl. 23 cm WW |
7,41 € |
||
Cukromer 0-20% s teplomeromPivovarský cukromer na meranie mladiny rozsah 0-20%. variant cukromeru s teplomerom Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Stupnica °Bx rozsah 0 až 20°Bx s rozlíšením odpočtu 0.2°Bx. Univerzálnu stupnicu Brix je možné použiť aj pri pestovateľskom pálení ovocia - predovšetkým n... |
48,94 € |
||
Cukromer 37cm 0-20% |
7,70 € |
||
Cukromer 0-30% bez teplomeruPivovarský cukromer na meranie mladiny rozsah 0-30%. variant cukromeru bez teplomera Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Tekutinu nalejeme do odmeneného valca, ktorý by mal byť vyšší ako cukromer. Cukromer vložíme do meranej kvapaliny aby sa voľne ohyboval, po upokojení vid... |
20,43 € |
||
Cukromer 0-30% s teplomeromPivovarský cukromer na meranie mladiny rozsah 0-30%. variant cukromeru s teplomerom Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Tekutinu nalejeme do odmeneného valca, ktorý by mal byť vyšší ako cukromer. Cukromer vložíme do meranej kvapaliny aby sa voľne pohyboval, po upokojení vid... |
51,02 € |
||
Cukromery 0-20%Cukromer slúži na meranie zvyškového cukru v kvase. Meranie je najpresnejšie pri teplote meranej kvapaliny 20 °C. Dĺžka: 128 mm. |
9,38 € |
||
cukroměr 20-0%Cukromer sa používa na meranie zvyškového cukru v kvase. Jeden dielik stupnice zodpovedá 0,02%. Najpresnejší výsledok merania dosiahnete pri tekutine s teplotou 20°C. Nevyhnutný pomocník pri príprave domáceho vína a piva. |
11,49 € |
||
Nájdených 84 výsledkov |